ren hudpleie i Trondheim 

hudpleie i Trondhiem

PhiLings Dermapen Microneedling 

Ansikt  og hals         1600 NOK
                                         
Pakke av 3 beh.        4350 NOK
Pakke av 6 beh.           8400 NOK
                                       


Automatisert microneedling behandling med Dermapen er en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper og pigmentforandringer og gir klinik beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, og forbedrer skadet og brent hud og har en oppstrammende effekt på huden.
🌿De aktive virkestoffene som brukes i en microneedling behandling med Dermapen er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Til sammen aktiverer microneedling disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.
Dermapen microneedling er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud på bryst/decollète.
🌿Effekten skjer gradvis etter hver behandling. 3-6 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke 

Vennligst ta kontakt for mere info og  gratis konsultasjon     


Pris gjelder tom 31.01.2020                                  

antirynke behandling i Trondheim

Phi Ion Plasma Lift 

 Løft av øyelokk
 90 min.             2599 NOK
 
Oppstramming av nedre øyelokk og"kråketær"          90 min.            2599 NOK

Oppstramming av panne     90 min.            2990 NOK

Oppstramming av overleppe           2990 NOK


Oppstramming av linjer/rynker rundt munnen og på overleppe                               3599 NOK


Oppstramming av huden langs kjevelinjen og på hals                    4599 NOK


Strekkmerker, arr, keloider, vorter/utvekster, pigmentering - vennligst ta kontakt for konsultasjon

              
                                   

Soft-kirurgiske behandlinger med ny og innovativ plasmateknologi kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker.

Plasmalift med Phi Ion Pen virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma.  

 Plasmapen tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid. Plasmalift teknologien leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Det er ingen kutting i huden eller blødning under behandling da man kun jobber i det øverste hudlaget.


Vennligst ta kontakt for mere info og  gratis konsultasjon   hudpleie i Trondheim Torg

Esse Spesialampulle inkludert i alle Anny Ansikts Behandlinger


 ANNY BEHANDLINGER er alltid skreddersydd etter dine behov 💚💚💚 Probiotic Boost !!! Dette øyeblikket Esse Probiotuc Boost berører ditt ansikt, vil levende probiotika bli aktivert av hudens naturlige fuktighet. Dette komplementerer ditt naturlige mikrobiale mangfold og hjelper til med å skape den ideelle mikrobiomet som bremser aldringsprosessen.
Hva som skjer ? Meld deg inn i nyhetsbrevet.Tusen takk.

Takk at du registrerte deg for ANNY Nyhetsbrev.
Ups! Det oppstod en feil.
klikk her for å prøve igjen.

Takk for besøket!

Jeg håper du finner alt du trenger. ANNY Trondheim fokuserer på å levere høy kvalitet og kundetilfredshet – jeg vil gjøre alt jeg kan for å møte forventningene dine.
Med et variert tilbud å velge fra, er jeg sikre på at du vil bli fornøyd med ANNY. Ta en titt på websidene, og ta gjerne kontakt hvis du har noen kommentarer eller spørsmål.
 Kom snart tilbake for å se nyheter på websiden min. Det kommer mye mer! 

Gjerne følg @annytrondheim  Instagram                                                           Timebestilling SMS 4692 0917