ANNY Signaturbehandling          1050 / 90 min. 

Starter med avslappende ryggmassasje som etterfølges med en utrensende,fuktigetsgivende ansiktsbehandling med utvalgte probiotiske hudpleieprodukter.Inkluderer dyprens.ANNY Herbal DeLuxe                 1550 / 120 min.

En luxeriøs probiotisk spabehandling som passer dine behov -avslappende,oppkvikkende,utrensende og oppstrammende.Inkluderer dyprens,40 min. grundig ansiktsmassasje med varme Herbal Poultice og Jade-roller med utvalgte probiotiske produkter.


NYTT ekslusiv behandling!

ANNY Floral Harvest                1550/ 110 min.

Behandlingen starter med blomstrende fotbad mens du nyter hodebunns-og nakkemassasjen.Etterfølges med avstressende lett massasje og lukseriøs ansiktsbehandling med økologiske blomsteroljer,damp og Hibiskusmaske. ANNY Restore                        1250 / 100 min. 

Starter med avslappende ryggmassasje som etterfølges med en utrensende,fuktigetsgivende ansiktsbehandling med utvalgte probiotiske hudpleieprodukter.Inkluderer dyprens og 20 min. ansiktsmassasje med probiotiske produkter.ANNY Junior                                  610 / 60min..

Hydanalyse,dyprens og ansiktsmaske med utvalgte probiotiske hudpleieprodukter.Ansiktsbehandling for ungdom t.o.m 18 år.


Rygg "Facial"                                  610/ 60min.

Dyprens til ryggen med probiotisk peel,GuaSha massasje og maske.Dien Chan Zone® Facial Reflexologi  350/ 30min.

                                                        600/ 60min.Deep Blue                                 1550 / 120 min.

En luxeriøs unik opplevelse kombinert av  AROMATOUCH® massasje og Gua Sha Crystal Touch eller Herbal Touch ansiktsbehandlingen.Inkluderer dyprens med utvalgte probiotiske hudpleieprodukter og  Mermaid masken.Egenpleie ritual til Havfruer!  Crystal Touch                                 900/ 60 min.


Ansiktsmassasje med Gua Sha,Jade roller og krystaller.I behandlingen stimuleres det energimeridianene for å øke blodsirkulasjonen og lymfedreneringen og løsne opp stagnasjoner i huden.Den fungerer også for å fjerne spenninger og smerter.


Herbal Touch                                  900/ 60 min.

Ansikts og nakkemassasje med varme kompresser ( Herbal Poultice ) lagt av økologiske urter.Massasjen er ekstremt trøstende,gunstig for kropp og sinn og skaper dyp muskelavspenning.


Farging av vipper og bryn med forming    450

Farging av bryn med design                      400

Farging av bryn med laminering               400

Forming/ voksing av bryn                          350

Farging av vipper                                      250
Microblading PhiBrows                          3800  

Manuell semi-permanent pigmentering/ microblading av bryn som ser naturlig ut.Den utføres med microsmå knivblad til å tilføre pigment i huden og som gir effekten av små hår.Inkluderer kosultasjon,og etterbehandling/påfyll  etter 5 uker.Behandlingen utføres med verktøy i premium kvalitet-PhiBrows. Les om instruksjoner her.


Bonus Touch-up                                       400

Dersom du har fet hudtype,gammel pmu eller blør mye under behandling.                                      


Microblading påfyll etter 6-12mnd. 1600/80 min                 

                                              


Massasje og healing  

Klassisk massasje

Rygg-nakke massasje

Gravidmassasje

Aromamassasje og aromaterapi med dōTERRA

Honningmassasje

Gua Sha massasje

Herbal Poultice massasje

Reiki

Fotmassasje

Krystall-og steinterapi

                                                450 / 30 min.

                                                675 /  45 min.

                                                 900 / 60 min.

                                               1125 / 75 min.

                                                1350 / 90 min.

Castor oil Detox Pack                 900/ 60 min.


AromaTouch® Technique          900 / 60 min.


Den unike AROMATOUCH® teknikken inneholder kraften av spesielt utvalgte eteriske oljer og oljeblandinger sammen med enkle berøringsteknikker på bestemte kontaktpunkter på ryggen og føttene. Denne kombinasjonen gir en enestående jordende opplevelse og har en fantastisk innvirkning på helse og velvære.


Massasje med urtekompresser  900  / 60 min.

Utføres med varme kompresser som inneholder utrensende økologiske urter.Massasjen er ekstremt trøstende,gunstig for kropp og sinn og skaper dyp muskelavslapning.
Snart Mamma                     1200 / 1t.40 min.

Gravidmassasje og kroppsinnpakning med deilige rene økologiske oljer(kakao,kokos),drenerende fotmassasje og hodebunnsmassasje.


KinesioTapnig                                   350


Glow FaceGym Privattime       350 / 60 min.Voksing/vegansk


Brasiliansk voksing /dame                     620           


                   

Håndpleie og negler


Manikyr med gelelakk               550/ 90 min

Manikyr uten lakk                     450 / 55 min

Fjerning av gelelakk                     250/ 25 min


 esse Probiotic Skincare -skaper et miljø  huden som favoriserer veksten av de gunstige mikrobene.Optimalisering av hudhelse vil bremse aldring i et langsiktig perspektiv.

http://www.esseskincare.com/nb-no/probiotic-skincare


dōTERRA  lager de beste 100% rene, potente og naturlige eteriske oljer på markedet.Eteriske oljer gir oss mulighet til å tå vare på vår egen helse på en naturlig måte.Brukes i Anny Spa behandlinger, aromaterapi og lymfedrenasje.

https://www.mydoterra.com/annytrondheim


EVOLVE Organic Beauty er et Engelsk kosmetikkmerke som ble utviklet for å gjøre det enkelt å leve sunt og grønt i hverdagen. Evolve tilbyr en komplett serie delikate økologiske produkter til hud, kropp og hår. Produktene er håndlaget med de fineste naturlige og økologiske oljer og supermat hentet fra hele verden, som gir ekte resultater. Alle produktene er veganske og fri for dyretesting. De er produsert i små porsjoner for å garantere ferskhet og høy kvalitet.


Acorelle Acorelle benytter kun naturlige ingredienser som både er milde og virkningsfulle.
Alle Acorelles produkter er sertifisert økologisk av Ecocert.

 Verdens beste Hair Minimizer Serum!

.

GIS Organic - Avokadoolje laget av økologisk avokado hvor hele frukten benyttes,også stein og skall. Propp full av pleiende næringstoffer.


PhiBrows - verdens ledende på semi-permanent Make up  - opplæring,pigmenter og verktøy. 


PhiLings - Alternativ behandling med Microneedling Pen eller/ og Plasmapen for hudfornyelse uten kirurgi med fantastiske resultater! Den strammer opp og løfter  huden, gjør den glattere, minsker porer, fjerner/forbedrer rynker og linjer, fjerner arr, skintag, solskader, milier etc.Crueltyfree-ikke testet på dyr.

Uten parabener.

Uten skadelige kemikalier.


Anny Grønn Velvære - ren hudpleie i Trondheim, microblading av øyenbryn,holistiske behandlinger,microneedling,plasmalift,aromaterapi


 
 PhiBrows Microblading

 

3800 NOK 


PhiBrows Microblading av øyenbryn er manuell semi-permanent pigmentering - en metode a tegne bryn med hyperrealistisk resultat,som ser naturlig pent ut.Den utføres med microsmå knivblad til å tilføre pigment inni huden og som gir effekten av små hår.Metoden blir utfort for hånd,med en verktøy som ser ut som en pen. Ved microblading skal de naturlige hårene på bryn ikke barberes eller nappes bort.Nylig behandlede bryn er 40% mørkere og opptil 20 % tykkere en herdede resultat.Det er svaert viktig a følge etterbehandlingsinstruksjoner. 80% av sluttresultatet er avhengig av hvordan du tar vare på  huden din.

Inkluderer kosultasjon,og 1 etterbehandling/påfyll  etter 5 uker.Behandlingen utføres med verktøy i premium kvalitet - PhiBrows 


 Les om instruksjoner.


                                                                                                 

Dermapen i Trondheim


Nyhet!!! PhiBright  Microneedling 

Dermapen Microneedling med PhiBright i Trondheim er  en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse.. Dermapen reduserer rynker,store porer, pigmentflekker arr, fine linjer og gir en fastere og yngre hud. PhiBright er enhelt ny unik konsept fra PhiAcademy hvor serum til behandlingen og hjemmebruk er lagt til hvert eneste kunde etter behov. 

Med PhiLings Dermapen kan behandles
 • Arr
 • Strekkmerker
 • Rynker/linjer
 • Ujevn hudstruktur
 • Store porer
 • Slapp hud
 • Aldrende hud
 • Forebygge aldring.

PhiLings Dermapen er en automatisert micro-needling behandling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud.

Behandlingen gir klinisk beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, og forbedrer skadet og brent hud og har en oppstrammende effekt på huden.


Effekten skjer gradvis etter hver behandling. 3-6 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene.

Behandlingen kan gjentas hver 4-6 uke.Etter behandling vil huden bli varm og rød.

Dette vil forsvinne i løpet av de første dagene, og du kan bruke make-up etter et døgn.

Du bør å bruke solfaktor og unngå soling en periode etter behandlingen.

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med PhilLings Dermapen er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer .Til sammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering

og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en mer glødende frisk hud.


Dermapen skal ikke tas av
 • Du som har betente kviser/akne
 • Du som har betennelse i huden
 • Du som har eksem
 • Du som er gravid eller ammer.
 • Du som har nedsatt immunforsvar

For mer informasjon om behandling ta kontakt for en gratis konsultasjonstime. NY Pris fra 1450.- 


plasmalift rynkebehandling i Trondheim


PhiIon Plasma Lift


Soft-kirurgiske behandlinger med ny og innovativ PhiIon plasmateknologi kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker.

Plasmalift med Phi Ion Pen virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma.  

 Plasmapen tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid. Plasmalift teknologien leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Det er ingen kutting i huden eller blødning under behandling da man kun jobber i det øverste hudlaget.


Etter behandlingen:

 • Små sårskorper kan forekomme
 • Etter behandling er det vanlig med 3-4 dager med lett hevelse
 • Lett rødlig hud kan vare opptil 20-30 dager, etter mer omfattende behandling kan det vare opptil 3 måneder
 • Aldri klø eller pill på skorpene, dette kan føre til arr.
 • Når sårskorpene forsvinner (5-8 dager), kan huden fremdeles være litt rød, nå kommer ny hud til syne og den kan dekkes med ordinær makeup og solfaktor
 • NB! Huden i det behandlede området må beskyttes fra direkte sollys i minst 3 måneder med høy solfaktor.
 • Trening, svømming eller badstu/sauna kan benyttes først etter at sårskorpene har falt av.

Er det vondt?
Det påføres smertestillende krem før behandlingen. Man kan kjenne litt varme og en lett sviende følelse.

Hvor mange behandlinger behøves?
 • 1-4 behandlinger for øye området, ansikt og mindre rynker, med 4-6 uker imellom hver behandling.
 • 4-10 behandlinger for dypere rynker og strekkmerker, med 4 ukers mellomrom
 • 1-2 behandlinger for pigmenter og føflekker.

Kontraindikasjoner og forsiktighetsregler
 • Hvis du har betennelse i det området du ønsker behandlet
 • Nedsatt blodtørkningsevne evt. som følge av medisin
 • Graviditet/amming 
 • Tidligere behandlinger med permanente fillers i det område som du ønsker behandlet
 • Overfølsomhet for hyaluronsyre
 • Epilepsi
Bivirkninger og risiko

Plasmalift er en trygg behandling på grunn av sin ikke-invasive karakter. For å unngå eventuelle mer alvorlige bivirkninger som hyperpigmentering, følg etterbehandlings-regimet.

Selv om noen mørkere hudtyper er egnet for denne behandlingen, er det ikke anbefalt. Dette er fordi det er en høyere risiko for hyperpigmentering (mørke flekker) eller hypopigmentering (lyse flekker).


For mer informasjon om behandling ta kontakt for en gratis konsultasjonstime.


Prisliste

ansiktsmassasje Trondheim

GLOW Face Gym 
Her lærer vi sammen og praktiserer  rutiner for vaner som varer. Er den en varsom og behagelig ansiktsmassasje som løser opp spenninger og gir golden,eller skal du være fokusert med riktig kroppstilling -  det tar tid og tolmodighet  å danne en ny vane.GLOW  en daglig praksis som fremmer energetisk balanse fra innsiden.


GLOW  er en filosofi og et treningsform for inspirasjon og motivasjon for å komme i gang!


GLOW 

¤ Mykner opp nakken og skuldre
¤ Hjelper ved migrene
¤ Bekjemper rynker
¤ Gir gløden
¤ Gir ernæring og fukt til huden i dybden
¤ Reduserer kvisearr og pigmenteringer
¤ Reparerer og strammer opp huden/stimulerer kollagenproduksjon    Face Gym og Face Taping  


 Vennligst ha tilgjendelig din ansiktsvatten/toner,massasje middel og speil.      350.- NOK per time

Hva som skjer ? Meld deg inn i nyhetsbrevet.Tusen takk.

Takk for at du registrerte deg for ANNY Nyhetsbrevet!
Ups! Det oppstod en feil.
klikk her for å prøve igjen.
Dronningens gt.38 Trondheim