MÅNEDENS PRODUKT

Blue Tansi - Få GRATIS Blue Tansy (Blå reinfann) på 5 ml ved å sende inn en enkelt 200 PV-bestilling fra 1. til 31. mars 2019

Blue Tansy (Blå reinfann) Med den karakteristiske indigo-fargen, er blå reinfann kjent for de hudpleiende egenskapene. Den viktigste kjemiske komponenten, sabinen, hjelper til med å skjule skjønnhetsflekker. Det er perfekt for å masseres inn i huden med fraksjonert kokosnøttolje eller krem, etter lange arbeidsdager eller intense treningsøkter, for å hjelpe kroppen med den naturlige restitusjonsprosessen.Myrra Gamle skrifter viser at myrra var ansett så verdifull at den til tider ble verdsatt i gull. Eteriske olje fra myrra blir utvunnet fra den gummiaktige kvaen fra det lille og tornete myrra treet. Det har vært brukt i århundrer for sin helse fremmende fordeler innvortes og utvortes. Myrra har blitt brukt som parfyme, røkelse og som helseforebyggende. Den var også en del av balsamering og religiøse ritualer. Myrra har effektive rensende egenskaper, spesielt for munn og hals. Når den påføres utvortes virker den beroligende på huden, og den fremmer en myk og ungdommelig hudfarge. Duften fremmer følelsesmessig balanse og velvære. 

BRUKSMÅTER • Tilsett 1 dråpe på tannkremen for å øke dens rensende fordeler. • Fremmer oppmerksomhet og løfter humøret. • Tilsett den i en fuktighetskrem for å redusere utseende av fine linjer og rynker.

Frankincense


  også kalt virak, er kjent som «kongen av eteriske oljer», med sin varme, treaktige og lett krydrede duft. Oljens aromaterapeutiske egenskaper gir en følelse av ro, harmoni og tilfredshet og passer perfekt nå i høst- og vintermånedene. Frankincense har anti-aging- og rynkebekjempende egenskaper, og beskytter og forbedrer huden.

Denne oljen er fantastisk for huden! Den leger brannsår, utslett, kutt og skrubbsår. Frankincense er fabelaktig for moden hud, tidlig aldring og andre hudproblemer.

Den virker lett beroligende og er en god meditasjonsolje som løfter sinnet. Kan også anvendes ved lett hoste og ypperlig til behandling av voksen hud, arr og strekkmerker. Lindrende ved lette menstruasjonssmerter.Nellik


 Fordelene og bruksmåtene til Nellik stammer fra oldtidens Kina, India, og andre deler av verden. Eterisk olje av Nellik utvinnes fra den uåpnede blomsterknoppen fra dette eviggrønne treet. Nellikknoppen inneholder en stor mengde Eugenol. Denne aktive kjemiske komponenten gir en energigivende duft og har ulike fordeler. Nellik har blitt brukt i lang tid til munnhygiene, i godteri og tyggegummi på grunn av sin evne til å rense munnen. Nellik brukes ofte som smakstilsetning og krydder i matretter og desserter.

 BRUKSOMRÅDER • På grunn av nellik oljens varme og krydderaktige egenskaper er den perfekt å bruke om høsten og i dine oppskrifter forbundet med høytider • Ta en dråpe nellik olje i 125 ml vann. Gurgle vannet før du pusser tennene. • Tilsett en dråpe nellikolje på tannbørsten før du tar tannkremen på for å fremme rene tenner og frisk pust. BRUKSANVISNING Innvortes bruk: Tynn ut en dråpe med 125 ml væske. Utvortes bruk: For massasje bland 5 dråper med 10 ml baseolje. I badevannet blander 5 dråper med 5 ml baseolje. Som parfyme bland 1 dråpe med 10 dråper baseolje.

FORHOLDSREGLER Må tynnes ut. Unngå å bruk mer enn en dråpe per dag. Oppbevares utilgjengelig for barn. Unngå øynene og slimhinnene

 


Rosmarin 


er en aromatisk, eviggrønn busk med blader som ofte blir brukt til å smasktilsette matretter . I tillegg til sine kulinariske bruksområder har Rosmarin mange fordeler. Rosmarin støtter sunn fordøyelse, og kan støtte funksjonen av de indre organene. * Den har lenge blitt hyllet og brukt av healere. Gamle greske, romerske, egyptiske og hebraiske kulturer betraktet planten som hellig. Rosmarinens urteaktige og energigivende duft er også hyppig brukt i aromaterapi.

Psykisk har rosmarinoljen både en oppkvikkende og antidepressiv virkning. Den fremmer en god hukommelse, øker selvtilliten og er fin ved overdreven tankevirksomhet, eller hvis man tviler på sine handlinger. Rosmarin forsterker den åndelige kjærligheten, og hjelper oss til å huske vår sanne vei. Urten gir god beskyttelse, og man kan gjerne bruke den om morgenen for å beskytte seg mot dagens påkjenninger. Det er best å bruke den eteriske oljen i en morgenolje da den er så stimulerende at den kan gjøre deg søvnløs hvis du bruker den senere på dagen. Rosmarin kan også brukes som røkelse for å beskytte huset, noe som er blitt gjort til alle tider som beskyttelse mot onde ånder. Rosmarin virker klarende og stimulerende på desorienterte og forvirrede følelser. Hvis man føler seg rådvill eller apatisk, er rosmarin et bra valg. Den er også fin hvis man føler seg utilstrekkelig eller overveldet av ansvar. Rosmarin kan være et gjenopplivingsmiddel ved sjokk og besvimelser.

Rosmarinoljen er gunstig for dem som lider av kroniske lungelidelser. Med sin antiseptiske og styrkende virkning kan den brukes for å behandle forkjølelse, influensa og hoste. Den er en av de viktigste giftrensende oljene, og kan gjerne kombineres med lavendel og einer som e

n massasjeolje for å rense lymfesystemet. Det kan bidra til å reduserer væskeansamlinger i kroppen, lindre cellulitt og åreknuter, og kan også bidra til å rense blodkarene ved åreforkalkning.

Rosmarin virker svakt smertestillende uten å virke sløvende. Urten kan derfor brukes ved forstuvinger, forstrekninger, revmatiske lidelser og leddgikt, og inngår ofte i linimenter mot gikt. Rosmarinolje virker menstruasjonsøkende, men bidrar også til å lindre menstruasjonssmerter og normalisere menstruasjonssyklusen. Fortynn den i en baseolje, og masser den inn på magen, eller ha noen dråper i et varmt bad.

Med sin antiseptiske, krampeløsende og luftdrivende virkning kan rosmarinoljen også være bra ved fordøyelsesplager som forstoppelse, kolikk, mye tarmgass, mage- og tarmkatarrer og generelle magesmerter. Den lindrer diaré og tykktarmsbetennelse, særlig hos svake, nervøse mennesker. Oljen stimulerer leveren og galleblæren.

Eterisk olje av rosmarin øker blodsirkulasjonen til hjer
nen og nervesystemet og kan bidra til å bedre hukommelsen, konsentrasjonen og den mentale våkenheten. Derfor er den en meget fin olje å bruke i en brenner i et rom hvor folk prøver å konsentrere seg. Den kan også brukes mot generell svekkelse, sløvhet, svimmelhet og lammelse. Den er et viktig middel i behandlingen av hodepine og er nyttig for mange mennesker som lider av migrene. Urteleger bruker fremdeles rosmarin til å behandle svimmelhet som skyldes forstyrrelser i de indre øret.


 Sitron 


er en av dōTERRA sine bestselgende oljer. Den har en rekke egenskaper og bruksmåter. Når du tilsetter sitron oljen i vann blir det forfriskende, samtidig som det gir en sunn energi i løpet av dagen. Sitron brukes ofte i mat for å bedre smaken på desserter og hovedretter. Sitron har en oppkvikkende og energigivende duft og fremmer følelse av letthet, glede og munterhet. BRUKSOMRÅDER • Tilsett sitron i vannet ditt for å få en oppfriskende smake eller et godt alternativ til brus og andre sukkerholdige drikker. • Tilsett sitron i din favoritt snack eller dessert oppskrift for en søtere og friskere smak. • Tilsett en eller to dråper med sitron olje i en såpe blanding og skrubb hendene dine godt. • Tilsett en eller to dråper sitron olje i en spray flaske med rengjøringsmiddel for energigivende duft når du vasker bord, benkeplater eller andre overflater.


Lavender 


Lenge før man fikk kjøpt deodoranter og badesalt, brukte romerne lavendel i badevannet. Ordet er avledet av det latinske «lava», å vaske. Lavendelen var mye brukt til bad, både for duften og den beroligende virkningen. I sykerom brant romere, grekere og persere lavendel som røkelse for å forhindre epidemier. Lavendelvann var en av de mest populære luktene på 17- og 1800- tallet.

Lavendel er brukt i folkemedesinen mot hoste, mageproblemer og reumatiske smerter, men også som mildt bedøvelsesmiddel. De eldste opplysninger om medisinsk bruk i Norge har vi fra Nordfjord fra ca. år 1800, hvor det fortelles at blomstene settes på sprit og drikkes mot epilepsi og besvimelse, særlig hos fruktsomme koner.


On Guard 


Oljeblandingen utviklet for å være en naturlig og effektiv
støtte for immunforsvaret*. Som en av dōTERRA’s
bestselgende blandinger, beskytter On Guard med sitt
innhold av oljer kjent for sin positive immunstimulerende
egenskaper*. Du får beskyttelse mot sesongpregede
forkjølelsestilstander og «ting som går» som man lett kan
påvirkes av i miljøet man ferdes i. dōTERRA On Guard
eterisk olje kan tas innvortes på daglig basis for å
opprettholde en sunn immunfunksjon og støtte opp om det
sirkulære system*. On Guard kan også brukes som et
ikke-toksisk vaskemiddel overalt i hjemmet. Brukt i
forstøver kan dōTERRA On Guard hjelpe med å rense luften
og ha en energigivende og oppløftende virkning.Støtter sunt immunforsvar og velfungerende
luftveier. Beskytter mot uheldige miljømessige faktorer. Stimulerer kroppens naturlige produksjon av antioksidanter. Energigivende og oppløftende aroma.

Takk for at du kontaktet oss. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig
Ups! Det oppstod en feil.
klikk her for å prøve igjen.

Takk for besøket!

Jeg håper du finner alt du trenger. ANNY Trondheim fokuserer på å levere høy kvalitet og kundetilfredshet – jeg vil gjøre alt jeg kan for å møte forventningene dine.
Med et variert tilbud å velge fra, er jeg sikre på at du vil bli fornøyd med ANNY. Ta en titt på websidene, og ta gjerne kontakt hvis du har noen kommentarer eller spørsmål.
 Kom snart tilbake for å se nyheter på websiden min. Det kommer mye mer! 

Gjerne følg @annytrondheim  Instagram                      Timebestilling SMS 4692 0917                           Dronningens gt.38 / 2.etg Trondheim