MÅNEDENS PRODUKT - Rosmarin 15 ml GRATIS med 125PV  ordre tom.15.09Rosmarin er en aromatisk, eviggrønn busk med blader som ofte blir brukt til å smasktilsette matretter . I tillegg til sine kulinariske bruksområder har Rosmarin mange fordeler. Rosmarin støtter sunn fordøyelse, og kan støtte funksjonen av de indre organene. * Den har lenge blitt hyllet og brukt av healere. Gamle greske, romerske, egyptiske og hebraiske kulturer betraktet planten som hellig. Rosmarinens urteaktige og energigivende duft er også hyppig brukt i aromaterapi.
Psykisk har rosmarinoljen både en oppkvikkende og antidepressiv virkning. Den fremmer en god hukommelse, øker selvtilliten og er fin ved overdreven tankevirksomhet, eller hvis man tviler på sine handlinger. Rosmarin forsterker den åndelige kjærligheten, og hjelper oss til å huske vår sanne vei. Urten gir god beskyttelse, og man kan gjerne bruke den om morgenen for å beskytte seg mot dagens påkjenninger. Det er best å bruke den eteriske oljen i en morgenolje da den er så stimulerende at den kan gjøre deg søvnløs hvis du bruker den senere på dagen. Rosmarin kan også brukes som røkelse for å beskytte huset, noe som er blitt gjort til alle tider som beskyttelse mot onde ånder. Rosmarin virker klarende og stimulerende på desorienterte og forvirrede følelser. Hvis man føler seg rådvill eller apatisk, er rosmarin et bra valg. Den er også fin hvis man føler seg utilstrekkelig eller overveldet av ansvar. Rosmarin kan være et gjenopplivingsmiddel ved sjokk og besvimelser.

Rosmarinoljen er gunstig for dem som lider av kroniske lungelidelser. Med sin antiseptiske og styrkende virkning kan den brukes for å behandle forkjølelse, influensa og hoste. Den er en av de viktigste giftrensende oljene, og kan gjerne kombineres med lavendel og einer som e

n massasjeolje for å rense lymfesystemet. Det kan bidra til å reduserer væskeansamlinger i kroppen, lindre cellulitt og åreknuter, og kan også bidra til å rense blodkarene ved åreforkalkning.

Rosmarin virker svakt smertestillende uten å virke sløvende. Urten kan derfor brukes ved forstuvinger, forstrekninger, revmatiske lidelser og leddgikt, og inngår ofte i linimenter mot gikt. Rosmarinolje virker menstruasjonsøkende, men bidrar også til å lindre menstruasjonssmerter og normalisere menstruasjonssyklusen. Fortynn den i en baseolje, og masser den inn på magen, eller ha noen dråper i et varmt bad.

Med sin antiseptiske, krampeløsende og luftdrivende virkning kan rosmarinoljen også være bra ved fordøyelsesplager som forstoppelse, kolikk, mye tarmgass, mage- og tarmkatarrer og generelle magesmerter. Den lindrer diaré og tykktarmsbetennelse, særlig hos svake, nervøse mennesker. Oljen stimulerer leveren og galleblæren.

Eterisk olje av rosmarin øker blodsirkulasjonen til hjer
nen og nervesystemet og kan bidra til å bedre hukommelsen, konsentrasjonen og den mentale våkenheten. Derfor er den en meget fin olje å bruke i en brenner i et rom hvor folk prøver å konsentrere seg. Den kan også brukes mot generell svekkelse, sløvhet, svimmelhet og lammelse. Den er et viktig middel i behandlingen av hodepine og er nyttig for mange mennesker som lider av migrene. Urteleger bruker fremdeles rosmarin til å behandle svimmelhet som skyldes forstyrrelser i de indre øret.

MÅNEDLIG TILBUD - 200 PV Tilbud

Få en Lavendel 15 ml, Vill appelsin 15 ml og Oregano 15 ml GRATIS ved å legge inn en 200 PV mellom 1. og 30. september 2018. 
Grense 4 per konto. 


Lavender 


Lenge før man fikk kjøpt deodoranter og badesalt, brukte romerne lavendel i badevannet. Ordet er avledet av det latinske «lava», å vaske. Lavendelen var mye brukt til bad, både for duften og den beroligende virkningen. I sykerom brant romere, grekere og persere lavendel som røkelse for å forhindre epidemier. Lavendelvann var en av de mest populære luktene på 17- og 1800- tallet.

Lavendel er brukt i folkemedesinen mot hoste, mageproblemer og reumatiske smerter, men også som mildt bedøvelsesmiddel. De eldste opplysninger om medisinsk bruk i Norge har vi fra Nordfjord fra ca. år 1800, hvor det fortelles at blomstene settes på sprit og drikkes mot epilepsi og besvimelse, særlig hos fruktsomme koner.


On Guard 


Oljeblandingen utviklet for å være en naturlig og effektiv
støtte for immunforsvaret*. Som en av dōTERRA’s
bestselgende blandinger, beskytter On Guard med sitt
innhold av oljer kjent for sin positive immunstimulerende
egenskaper*. Du får beskyttelse mot sesongpregede
forkjølelsestilstander og «ting som går» som man lett kan
påvirkes av i miljøet man ferdes i. dōTERRA On Guard
eterisk olje kan tas innvortes på daglig basis for å
opprettholde en sunn immunfunksjon og støtte opp om det
sirkulære system*. On Guard kan også brukes som et
ikke-toksisk vaskemiddel overalt i hjemmet. Brukt i
forstøver kan dōTERRA On Guard hjelpe med å rense luften
og ha en energigivende og oppløftende virkning.Støtter sunt immunforsvar og velfungerende
luftveier. Beskytter mot uheldige miljømessige faktorer. Stimulerer kroppens naturlige produksjon av antioksidanter. Energigivende og oppløftende aroma.

Takk for at du kontaktet oss. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig
Ups! Det oppstod en feil.
klikk her for å prøve igjen.

Takk for besøket!

Jeg håper du finner alt du trenger. ANNY Trondheim fokuserer på å levere høy kvalitet og kundetilfredshet – jeg vil gjøre alt jeg kan for å møte forventningene dine.
Med et variert tilbud å velge fra, er jeg sikre på at du vil bli fornøyd med ANNY. Ta en titt på websidene, og ta gjerne kontakt hvis du har noen kommentarer eller spørsmål.
 Kom snart tilbake for å se nyheter på websiden min. Det kommer mye mer! 

Gjerne følg @annytrondheim  Instagram                      Timebestilling SMS 4692 0917                           Dronningens gt.38 / 2.etg Trondheim